vineri, 10 octombrie 2014

Voteaza-ma!

  Cum deschizi tv-ul sau vreun ziar ori chiar cand mergi pe strada imposibil sa nu vezi un chip surazator care te implora sa-l votezi.
,,Am copiii, voteaza-ma!'', ,,Am multe case, voteaza-ma!'', ,,Sunt sexi si am multe genti, daca vrei poate iti dau si tie una (dar aici ma mai gandesc), voteaza-ma!'', ,,Sunt inteligent, voteaza-ma!'', ,,Am multe informatii, voteaza-ma!'' etc.
Numai oameni cu foarte multe calitati...Ai de unde alege, unul si unul! Trebuie doar sa votezi si vei primi tot ce iti doresti pentru ca toate aceste chipuri nu-si doresc altceva decat sa te slujeasca pe tine, cetatean roman.
  Dar oare daca cu totii sunt atat de inteligenti, frumosi, integri, darnici, familisti si dornici sa ne faca fericiti, n-ar fi mai bine sa-i votam pe toti in acelasi timp? De ce n-am avea mai multi presedinti atat timp cat toti sustin ca nu-si doresc nimic pentru ei ci doar pentru concetatenii lor?!
  Cu siguranta, dupa aceste alegeri nu vor mai exista in tara noastra coruptie, somaj, furturi, gropi in sosele sau orice fel de lipsuri ci cu totii vom avea job-uri bine platite, acces la servicii medicale de calitate, conturi frumusele in banci, caldura in case, masini la scara si ne vom impiedica de respect la fiecare pas.
  Si daca tot sunteti darnici si mergeti la vot, n-ati vrea sa ma votati si pe mine????

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu