marți, 14 mai 2013

Fericire cu... complicatii

  Intotdeauna mi-am inchipuit ca nunta este evenimentul cel mai fericit din viata unei persoane, alaturi, desigur de venirea pe lume a unui copil dar nu m-am gandit niciodata ca aceste evenimente aduc cu ele si foarte multe complicatii.
  Apar probleme inca de la stabilirea datei nuntii, unii zic ca e prea tarziu, altii de ce te grabesti sau de ce ai ales tocmai acea data. Toata lumea are cate ceva de zis, rude apropiate sau indepartate sau simple cunostinte. De asemenea, toti cei care pana atunci poate nu s-au interesat prea mult de tine, acum se simt indreptatiti sa-ti apere interesele, nu cumva ca cel cu care iti vei imparti viata  sa-ti aduca ceva prejudicii de parca tu n-ai fi capabil sa ai grija de tine.
  Apoi...stiti cat e de scumpa o rochie de mireasa? Mai ca nu-ti vine sa te mai mariti! Weekend-ul trecut la Romexpo a fost organizat un targ numit Ghidul Miresei. Organizatorii au  avut grija sa-l promoveze prin media dar au uitat sa spuna ce cei ce vor sa se casatoreasca dar n-au conturi solide in banca nu prea au ce cauta pe acolo. Rochite superbe dar preturile spulberau orice speranta. Chiar si intrarea la targ era mult prea scumpa.
De tinuta bietului mire ce sa mai zicem?! Dar despre locatie, meniu, muzica, fotografii etc? Prea multe  complicatii...printre toate acestea, oare unde isi mai gaseste loc si dragostea?
  Daca vreti sa va casatoriti, nu uitati ca sentimentele sunt mai importante decat orice altceva!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu