joi, 29 martie 2012

Copiii, intre binecuvantare si blestem

  Intotdeauna am crezut ca pentru cei ce-i au, copiii sunt o binecuvantare dar se pare ca in unele cazuri acestia ajung sa fie si un blestem.
  Intalnesti adulti care sufera pentru ca si-au pierdut parintii parca prea devreme si in acelasi timp exista copiii care isi agreseaza parintii psihic sau chiar fizic.
Tot mai multi copiii ai acestor zile nu mai stiu sa-i respecte si sa-i aprecieze pe cei ce le-au dat viata, ii ingrijesc, le ofera totul, le sunt pavaza in fata greutatilor vietii. 
In special in marile orase, copiii de abia ajunsi la varsta adolescentei cad prada tentatiilor si sub influenta diferitelor stimulente devin agresorii propriilor familii.Toate acestea se intampla cu atat mai mult in familiile monoparentale.Mame care muncesc din greu ca sa ofere totul propriilor copii devin victime sigure ale acestora.
  O prietena, un om minunat, trece printr-o astfel de situatie.Cel caruia i-a dat viata si pe care l-a crescut, cu mari eforturi, singura, fara vreun sprijin din partea celui ce i-a fost sot, o ameninta spunandu-i ca ii va curma viata.
  Oare ce poti face in astfel de situatii, cand in tine se lupta doua sentimente sfasietoare, dragostea materna si teama ca intr-o zi cel caruia i te-ai dedicat isi va pune amenintarile in practica?Ce poti face cand viata te supune la astfel de incercari?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu