marți, 19 iunie 2012

Urgenţele la Ambulanţă, anunţate şi prin SMS

   Echipajele medicale ale Serviciului de Ambulanţă al judetului Vrancea vor primi, de astăzi, şi prin intermediul SMS-urilor solicitările de la 112. Managerul SAJ, medicul Mircea Stoenoiu, a explicat că în acest mod va scădea timpul de intervenţie la cazuri. „Apelurile telefonice care ajung la 112 sunt înregistrate de o persoană din partea SAJ, după o procedură operaţională, care a fost întocmită şi operată de STS. Solicitarea se va transmite la telefonul maşinii, în funcţie de urgenţă, printr-un SMS care va conţine date precum nume, localitate, punct de reper şi un scurt diagnostic. Această procedură va reduce timpul de plecare la caz şi va diminua efortul vocal al dispecerei. Vrancea este primul judeţ în care a fost implementat acest proiect pilot, iniţiat de SAJ şi aprobat de STS, urmând ca, apoi, să fie implementat în toate judeţele ţării“, a precizat Stoenoiu. 
Echipajele medicale ale SAJ pot primi, de astăzi, în trei moduri solicitările venite de la vrânceni, respectiv prin staţia radio, prin telefonul mobil şi prin SMS. (Monitorul de Vrancea)
   Desi Serviciul de Ambulanta, se pare ca devine din ce in ce mai operativ, va doresc sa fiti sanatosi si sa nu aveti nevoie de el! Daca totusi veti avea...apelati cu incredere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu