sâmbătă, 1 decembrie 2012

La multi ani,Romania!La multi ani, romani!

  Astazi e ziua noastra, a tuturor romanilor!Macar astazi trebuie sa fim mandri ca suntem romani.Macar astazi sa fim buni unii cu altii. Macar astazi sa fim demni.
  Din pacate, suntem in campanie electorala iar in jur e foarte multa incrancenare.Nu mai exista nimic sfant, totul e folosit in scop electoral.Totul e folosit in lupta pentru putere. Nu sunt bani pentru investitii in spitale, pentru tratamentele medicale ale celor in suferinta, pentru asfaltarea drumurilor, pentru alimentarea cu gaze si apa curenta, pentru canalizarea diverselor localitati din mediu rural, sunt bani doar pentru sacose cu chipurile diversilor candidati, pentru pixuri si brichete cu embleme de asemenea electorale si pentru foarte multe postere si pliante in care suntem imbiati sa votam pe unul sau pe altul dintre candidati.
 Dar sa-i ignoram astazi pe stimabilii nostri politicieni si sa ne gandim la inaitasii nostri si la marilor lor realizari, la toti cei ce au contribuit la realizarea Marii Unirii, la cei ce au contribuit la progresul societatii noastre, la toti cei ce ne-au facut si ne fac mandri ca suntem romani.
 La multi ani, Romania! La multi ani, romani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu