miercuri, 14 septembrie 2011

O initiativa laudabila, http://www.dizabil.eu/

   Cand ai o dizabilitate,dupa cum se stie, in cele mai multe cazuri, ai o viata sociala aproape inexistenta.Viata ta limitandu-se la perimetrul casei tale e cam greu sa cunosti persoane noi, sa-ti faci prieteni ,asa ca singura modalitate care iti ramane la indemana este netul.Aici sunt diverse retele de socializare, chaturi, forumuri dar in general e cam greu sa cunosti persoane care sa te inteleaga, care sa aiba ceva in comun cu tine. Asa ca iti ramane sa cauti site-uri dedicate persoanelor cu dizabilitati unde eventual poti  gasi persoane care sa aiba experiente comune cu tine.
Din pacate, in tara sunt destul de putine astfel de site-uri.Cel mai cunoscut este dizabillove.ro .
  Mai nou, un tanar inimos care, surprinzator, nu are o dizabilitate, a lansat un nou site numit dizabil.eu dedicat tot noua celor cu dizabilitati.Acest nou site spre deosebire de dizabillove.ro are si un chat unde puteti comunica cu ceilalti membri.Prin urmare daca va simtiti singuri, vreti sa va faceti prieteni sau pur si simplu vreti sa conversati incercati sa descoperiti noul dizabil.eu.
  In final, ii doresc mult succes administratorului acestui site, munca si daruirea sa-i fie rasplatite avand cat mai multi membri care sa gaseasca aici ceea ce-si doresc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu