luni, 7 mai 2012

A inceput ,,abureala'' electorala!

 A inceput campania electorala! Toti cei ce viseaza la un post de primar, consilier local, presedinte al vreunui consiliu judetean sau consilier judetean au inceput sa se agite si sa ne jigneasca inteligenta.
 Daca de la ultimile alegeri nici un membru al vreunui partid nu s-a obosit sa se intereseze ce se intampla cu oamenii din jurul lui, acum toti dau navala sa ne ,,abureasca'' cu promisiuni si sa ne cerseasca voturile.Probabil considera ca avem un coeficient de inteligenta destul de mic si de aceea se considera indreptatiti sa ne indrume cu cine sa votam.
Cei care sunt deja pe functii, in ultimii patru, opt sau poate chiar mai multi ani de cand s-au lipit de fotolii, n-au avut timp sa faca ceva pentru concetatenii lor, au fost preocupati de bunastarea lor si a familiilor lor dar acum ne declara ca sunt hotarati, daca ii mai alegem inca o data sigur vor avea timp si pentru a face ceva in localitatea/judetul pe care spera sa o/il mai pastoreasca.
In ultimul mandat n-au avut bani pentru gaze, canalizare, apa potabila,asfaltat drumuri etc dar acum au bani pentru a arunca in stanga si in dreapta(organizat excursii, pomeni electorale etc) in speranta ca vom uita toate lipsurile din localitatile noastre si ne vom mai lasa pacaliti inca o data.
 Am fost intotdeauna un cetatean constiincios care a votat de fiecare data dar m-am cam saturat sa-mi fie jignita inteligenta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu