joi, 13 noiembrie 2014

,,Eu cu cine votez?!''

   In aceste zile intreaga scena politica din Romania e in fierbere. E multa, atat de multa disperare in actiunile politicienilor nostri...Nu se mai tine cont de nici o regula de bun simt. Se folosesc de orice mijloace pentru a-si atinge scopul.
  Daca pana in urma cu o saptamana ne simteam sufocati de afise, bannere, pliante, emisiuni electorale, acum lucrurile s-au agravat. Peste tot se vorbeste doar despre acuzele pe care cei doi candidati sau sustinatorii lor si le aduc. Adevarate sau false, se pare ca nu mai conteaza. Cei mai multi politicieni dar, cu regret, trebuie sa spun, si unii jurnalisti ce s-au transformat in agenti electorali se simt foarte bine scufundati in noroi. 
Si cu toate acestea, unde suntem noi alegatorii? Care este rolul nostru in aceasta piesa urata?
Trebuie ,,sa inghitim'' tot ce ne spun? Sa multumim pentru ca ne-au mai blagoslovit cu ceva? Sa ne prefacem ca nu vedem toata acesta risipa electorala, ca suntem mintiti, ca suntem prostiti, ca suntem mituiti, ca se lupta pentru a-si pastra privilegiile, pentru a-si mari averile si puterea si nicidecum pentru bunastarea Romaniei si a romanilor.
  In mai putin de o saptamana vom sti in ce directie ne indreptam. Cu teama in suflet, sper ca intr-o directie buna...
  Mergeti la vot! Alegeti raul cel mai mic (binele va trebui sa-l mai asteptati).Viitorul nostru depinde de fiecare dintre noi...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu