marți, 30 octombrie 2012

Nu mai prostiti poporul cu televizorul!

   Intotdeauna am crezut ca cele mai multe emisiuni difuzate pe diversele posturi tv sunt mijloace de a-i prosti pe cei ce le urmaresc.
  Astazi sunt de-a dreptul revoltata de cate prostii pot debita unii! Citeam ceva pe net  iar in fundal auzeam franturi din emisiunea Happy Hour pe care o urmarea mama mea. Maruta este o persoana inteligenta dar, din pacate, emisiunea pe care o face e o varianta moderna a ,,radio santului''.Nu prea inteleg cum o persoana care a absolvit doua facultati se poate preta la asa ceva...dar asta e problema lui...
Acum il aud discutand cu Carmen Serban...Probabil si-a propus sa sensibilizeze opinia publica in legatura cu incidenta cancerului la san in Romania asa ca tot vorbesc despre cancerul benign pe care l-ar avea aceasta...Domnule Maruta, nu mai prostiti poporul! Cancerul nu poate fi benign iar invitata dumneavoastra nu are cancer benign ci o tumoare benigna! Tumoarea maligna este cancer dar, slava Domnului, nu e cazul invitatei acestei emisiuni.
Off, Doamne! De ce suntem chinuiti cu asemenea emisiuni pe toate posturile! De ce ne este jignita astfel inteligenta?
De ce pe cele mai multe posturi sunt invitate personaje care n-au facut nimic remarcabil si care n-au nimic interesant de zis  ?
Emisiunile tv ar trebui sa ne educe si nu sa ne scada coeficientul de inteligenta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu