duminică, 29 iulie 2012

Bucurati-va de viata!

  Vi s-a intamplat vreodata sa aveti momente in care sunteti tristi si cam nemultumiti de viata voastra? Sa vi se para ca oricat v-ati chinui nu progresati pe nici un plan si parca oricat ati incerca nu puteti vedea decat partea goala a paharului...Iar dupa nu foarte mult timp sa vi se intample ceva care sa va transforme viata intr-un cosmar si tot incercand sa gasiti o iesire din acel vis urat sa vi se para ca toata starea de dinainte era pictata in roz si sa nu mai intelegeti de ce o vedeati gri?! Aceeasi situatie vazuta in momente diferite ale vietii, atunci cand o  traiati parea gri iar cand ati pierdut-o pare roz. Acelasi pahar, cu aceeasi cantitate de realizari si neimpliniri, o data pare pe jumatate gol si alta data pe jumatate plin.
  Bucurati-va de viata si apreciati-o asa cum este! Incercati sa vedeti intotdeauna plinul din viata voastra!

2 comentarii:

  1. Buna ziua,
    Ce poate face o mama pentru a-si ajuta copii grav bolnavi - suntem o familie greu incercata de soarta. Am doi copii foarte bolnavi ce necesita tratament si ajutor de urgenta. Diagnosticul lor este ATROFIE CEREBELOASA – sunt doua fete gemene de 27 de ani, pentru care lumea inseamna doar camera unde locuiesc si televizorul la care privesc priviti urmatoarele imagini si spuneti-mi daca pentru un parinte exista o durere mai mare decat aceasta de a-si vedea unicii copii intr-o asemenea situatie, va trimit mai jos si link-urile cu imaginile acestui caz dramatic, implorand ajutorul dumneavoastra.

    Va rog ajutati-ne si nu ne lasati prada disperarii, dati-le o sansa la viata acestor doua copile.

    ‪http://www.youtube.com/watch?v=uCASmCI9ec0

    Va multumim din suflet.

    Cu deosebita consideratie,
    Daniela Zaharia
    tel. +40763664224

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pare rau pentru suferinta lui Adi si Lulu! Va inteleg durerea!Stiu cat suferiti si dumneavoastra pentru ele! Si eu am o mama grozava care s-a luptat mereu pentru mine si care de cate ori trec prin momente dificile, sufera poate mai mult decat mine.Bunul Dumnezeu sa va dea putere si sanatate pentru a le fi alaturi iar lor sa le dea o Sansa!

    RăspundețiȘtergere