miercuri, 9 ianuarie 2013

Au trecut si sarbatorile...

  Au trecut si sarbatorile de iarna...Le asteptam cu ardoare, vin si trec...Ne facem planuri in fiecare an, avem asteptari care uneori ne sunt implinite dar de cele mai multe ori ramanem doar cu speranta ca anul viitor, sigur va fi mai bine.
Sarbatorile au ramas se pare singurele momente in care ne amintim de toti amicii, de toate rudele si cunostintele sau in care ceilalti isi amintesc de noi sau macar traim cu speranta ca isi vor aminti.
Apoi trec si fiecare isi continua viata, fiind prins de frenezia ei, uitand parca sa mai dea un telefon sau sa trimita macar un mesaj cu o vorba de incurajare celor ce sunt singuri si trec prin momente dificile.
  De ce oare nu ne putem pastra pe parcursul intregului an, caldura sufleteasca, disponibilitatea pe care o manifestam de sarbatori? De ce oare oamenii se indeparteaza unii de altii un intreg an, regasindu-se doar de sarbatori? De ce oare nu putem comunica in fiecare zi si de ce nu daruim din preaplinul sufletului nostru in orice clipa?
Puteti in clipa asta sa renuntati la orice activitate ati desfasura pentru a spune o vorba buna unei persoane cu care n-ati mai vorbit de mult sau cu care n-ati vorbit niciodata?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu