vineri, 13 ianuarie 2012

Atat de multa agresivitate...

  Nu stiu ce se intampla...Nu stiu spre ce ne indreptam...dar parca nu reusim sa ne mai gasim echilibrul  interior.Peste tot, in mass-media auzi sau citesti despre taximetristi jefuiti, despre femei agresate in mijloace de transport in comun, pe site-uri de socializare citesti cu surprindere ca femeile sunt considerate ,,nesimtite'' de catre barbati, daca vreo vecina sau vreo cunostinta vine in vizita afli despre ce casa sau biserica a mai fost ,,sparta'' etc.
Se pare ca nu ne mai gasim locul...Nu mai suntem multumiti si atunci cautam noi mijloace de a ne exprima nemultumirea sau de a ne imbunatati starea de spirit(o imbunatatire a starii materiale duce pana la urma tot la imbunatatirea starii de spirit).
  Eu locuiesc intr-o localitate care are peste trei mii de locuitori.O localitate destul de linistita...pana in ultimile luni cand a inceput sa se fure din biserici sau din locuinte.In trecut nu prea auzeai despre astfel de incidente dar acum acesta a devenit ,,subiectul zilei''.In fiecare zi se discuta ce s-a mai furat si de la cine.Poate ,,nelinistitii'' nostri sau ai altora au fost incurajati si de faptul ca in urma restructurarii din politie, din cinci politisti a mai ramas doar unul in localitate.Desi in fiecare an, odata cu plata impozitului pe locuinta fiecare contribuabil plateste si o taxa pentru ,,paza'' se pare ca pana la urma nu ne pazeste nimeni.
Preotilor politia le-a sugerat sa puna la biserici alarme.Se pare ca nici macar de Dumnezeu nu se mai tem unii...
   Unde or fi respectul si aprecierea semenilor de altadata? Dar bunul-simt? Sau respectul legilor?V-ati intalnit cumva cu ele?Daca, da, imortalizatile caci s-ar putea sa nu le mai reintalniti prea curand!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu