marți, 17 ianuarie 2012

Trezirea

   Urasc politica! Sau, mai bine zis, urasc politicienii! De ce? Pentru ca una zic si alta fac.Vor sa ajunga in functii de conducere pentru binele tututror dar odata ajunsi ii intereseaza doar binele propriu.Toti politicienii, se pare ca sufera de amnezie. O amnezie ce, din pacate, nu poate fi tratata.
   In ultimile zile, politicienii nostri se pare ca s-au mai ales si cu alte boli.Cei de la putere sufera de Spaimita.Sunt inspaimantati ca-si vor pierde functiile si privilegiile si, prin urmare, fac orice pentru a si le proteja.Iar ce-i din opozitie sufera de Iluzita. Se gandesc ce bine ar fi de le-ar putea lua locurile primilor mai devreme si se agita in consecinta.
  Dar saracul cetatean roman sufera de o boala mult mai grava, numita DISPERARE.S-a saturat sa i se spuna ca trebuie sa stranga cureaua, ca nu sunt bani de salarii, pensii, medicamente etc in timp ce alesii nostri largesc cureaua.DISPERAREA l-a scos in strada pentru a-si striga nevoia si nemultumirea iar cei care ar trebui sa-l asculte il numesc pe el, vesnicul platitor de taxe si impozite, vesnicul votant, ,,ciumpalac''.
Sarmane roman, asa-ti trebuie daca te-ai trezit la realitate si nu mai crezi in lozinci de genul:,,sa traiti bine!''
                               

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu