duminică, 9 octombrie 2011

OFF, virozele!

  Temperaturile au  scazut si virozele au si inceput sa-si faca aparitia.Fie ca suntem sanatoasi ,activi sau suferim de o boala cronica, virozele nu ne vor ocoli.Prin urmare ce putem face? Sa incepem, odata cu scaderea temperaturilor, sa ne intarim sistemul imunitar.Asa ca indicat e sa nu uitam sa ne hidratam corect si sa mancam cat mai multe fructe si legume. Dar din pacate acestea sunt pe sfarsite(ma refer la cele naturale ce cresc in gradini, nu la cele din supermarketuri).Asa ca putem recurge la suplimente nutritive :multivitamine si multiminerale, polen, echinacea etc.
In cazul in care ai facut totusi o viroza, vitC, propolisul, mierea de albine,echinacea, ceaiurile(de busuioc, de menta, de tei etc) va pot fi aliati de nadejde in lupta cu aceasta.De asemenea nu uitati ca odihna si caldura va vor ajuta sa va simtiti mai bine.
Nu este indicat sa recurgeti la antibioterapie decat la sfatul medicului caci daca nu aveti si o infectie antibioticele va vor scadea imunitatea si viroza voastra se va vindeca si mai greu.
  Va doresc caldura in suflete caci afara nu mai gasim  zilele acestea  si aveti grija de sanatatea voastra ca e mai importanta decat orice altceva!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu