duminică, 23 decembrie 2012

Vremea Colindelor

 Cu pasi repezi ne indreptam iarasi spre sfarsitul unui an si inceputul altuia...Dupa o iarna grea, o primavara  frumoasa, o vara caniculara si o toamna ploioasa, am intrat intr-o noua iarna si suntem in pragul mult asteptatelor sarbatori de iarna. Peste doua zile vom sarbatori Nasterea Pruncului Iisus.
 A venit sezonul colindelor! Din pacate, traditiile, obiceiurile de altadata nu prea mai sunt pastrate.
 Craciunul a devenit o sarbatoare comerciala. Copiii nu mai simt bucuria de a colinda. Chiar si atunci cand merg sa colinde o fac pentru a strange bani sa-si cumpere cine stie ce gadget si nu pentru a vesti Nasterea Domnului.
 Toata lumea alearga dupa cumparaturi pentru a avea o masa imbelsugata si cat mai multe cadouri.
Craciunul in foarte putine familii a ramas o sarbatoare a sufletului, acea zi in care oamenii dragi se intalnesc petru a sarbatori Nasterea Pruncului Sfant, pentru a petrece aceste clipe magice impreuna.
 Deschideti-va sufletele si lasati sa coboare in ele linistea, bucuria, dragostea etc.Nu lasati sa treaca aceste stari, aceste clipe pe langa voi! Traiti-le alaturi de cei dragi! Tineti-i alaturi de voi! Nu pierdeti aceste clipe ingrijorandu-va si alergand dupa bucate si cadouri! Incercati sa va bucurati sufletele!
Celor ce se simt singuri, celor ce sufera din diverse motive le doresc ca Pruncul Iisus sa le dea putere sa mearga mai departe!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu