vineri, 31 octombrie 2014

,,Aveti grija cu cine votati!''

    Campania electorala e pe ultima suta de metri. Fiecare dintre candidati incearca cu ultime si disperate eforturi sa induplece romanii sa le acorde votul iar noi trebuie sa ne hotaram ce va cantari mai mult in decizia pe care o vom lua promisiunile care ni s-au facut sauexperienta, pregatirea, calitatile umane ale candidatului?!
   Astazi o angajata a primariei din localitate (doamna care face curatenie) a venit la noi punandu-l pe bunicul sa faca o cerere prin care solicita urna mobila iar la plecare ii zice mamei :,,Aveti grija cu cine votati!''.
Mama o intreaba de ce sa avem grija iar raspunsul a fost o adevarata pledoarie pentru candidatul V.Ponta. Daca nu va iesi Ponta nu vom avea canalizare in localitate ceea ce mi s-a parut foarte ciudat deoarece din cate imi amintesc, noi nu avem drumuri asfaltate, gaze, apa curenta, nu doar canalizare desi acest candidat ar fi avut posibilitatea sa ne ajute si pana acum...
Slava Domnului ca mai toti locuitorii nu au asteptat nimic de la politicieni, oricum s-ar fi numit ei si s-au gospodarit singuri, facandu-si propriile instalatii de apa si canalizare.
  In final as avea un mesaj pentru candidati: ,,Sa stiti ca soarele va straluci pe cer si daca nu veti fi voi cei alesi iar romanii sunt mult mai inteligenti decat ii considerati voi!''
Alegatorilor indraznesc sa le spun sa mearga la vot si sa voteze cu maxima responsabilitate. Drumul spre care ne indreptam depinde (in mica masura, ce-i drept) si de noi.

2 comentarii:

  1. fereasca Dumnezeu, de asa scenariu groaznic. speram ca romanii sa vada bine, sa deschida ochii, pt ca manipulari de acest gen pacalesc cetatenii iar pe unii chiar ii conditioneaza : cu ajutoare sociale, promisiuni de avansare sau bani. PSD face ce stie, de aceea arata in acest hal ''provincia europeana Vrancea''. de aceea, ar trebui sa vedem ce realizari are un candidat si apoi sa il votam. di fericire, optiunea mea pt Klaus Iohannis este argumentata si votez cu inima curata si gandul bun un fost primar destoinic care a facut o urbe europeana din Sibiu - oras cultural desemnat al Europei acum cativa ani. un om care si-a asumat cele 6 case si lea- declarat. Ftaa de Ponta care are 7 case din care doar 3 declarate si 4 ascunse din decl;aratia de avere. asadar, un mincinos, plagiator si politician manipulat de baronii locali ai PSD ancehtati acum de justitia romana. Sa dea Domnul sa avem o tara normala, fara galceava din ultimii ani. fiecare vot, indiferent pt cine este, daca e dat pe propria convingere, este corect. problema apare, cand se incearca distornisorarea vointei electoratului prin santaj, manipulare, autobuze si foloase necuvenite - pratici mioritice care au dus Romania la situatia aceasta. Votati, nu stati acasa, e dreptul nostru castigat cu sangele tinerilor din 89 !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu indraznesc sa spun cuiva daca sa voteze sau nu cu Ponta, Iohannis, Macovei, Udrea, Tariceanu sau oricare dintre candidati dar mi se pare anormal ca un angajat al primariei, orice post ar avea el, sa vina cu asemenea aberatii la usa oamenilor.

      Ștergere