duminică, 21 iunie 2020

Despre virusul care ,,nu există,, la români

  Știu! Nu doar noi suntem ignoranți ci toate țările au ignoranții lor dar eu prefer să mă refer la români pentru că pe ei îi observ cel mai bine!  
Am trecut prin doua luni cu stare de urgență și printr-o lună cu stare de alertă, apoi a venit vara cu dor de ducă și o creștere alarmantă a numărului de infectări.
Dacă în lunile martie, aprilie si chiar mai puteau fi văzuți mai puțini oameni pe stradă și dintre aceștia, foarte mulți purtau măși, luna aceasta ne comportăm de parcă noul coronavirus nici n-ar exista.
  În instituții publice, în magazine, în biserici sau pe stradă rar mai vezi căte o persoana cu mască.
La noi legile sunt date doar pentru a fi încălcate, nu? Așa că dacă te afișezi cu mască ești considerat un ciudat, un ,,fătălău,, că doar așa a zis pe net Dana Budeanu sau chiar necredincios că doar se spune/scrie peste tot că virusul nu există.
Pe net, la tv sau chiar în jurul nostru se găsește mereu câte cineva care să ne explice conspirația mondială pusă la cale de unii pentru ca noi să purtăm mască, astfel că dacă ieși din trend ești considerat greu de cap și ipohondru.
Peste tot ni se explică că de fapt n-a murit nimeni din cauza Sars-Cov-2 ci din cauza altor afecțiuni preexistente.
Oricât te-ai chinui să explici că acei oameni ar fi trăit mult și bine cu diabet, HTA sau cu ce afecțiune ar fi avut dacă nu se întâlneau cu virusul care ,,nu există,, și că oamenii chiar suferă prin spitale, se pare că nimeni nu e interesat să te asculte.
  N-a zis dr Vasile Astărăstoaie că totul e o conspirație? Ce mai contează ce spun toți ceilalți medici ce de peste trei luni trateazează pacienți infectați cu virusul care ,,nu există,, sau ce mărturisesc pacienții ce au avut Covid-19? Doar a scris pe net că toți acestia mint pentru a primi mulți bani. La fel cum și familiile celor decedați mint pentru bani mulți. Toată lumea știe că doar e plin netul cu asemenea informații. Nu se știe de unde vin banii dar se pare că e vorba de bani mulți, câștigați foarte ușor!
 Ce bine era dăcă ne mobilizăm mai demult! Poate desființam toate afecțiunile existente. Scriam pe net sau anunțam la tv și poate disparea și diabetul, HTA, artritele, cancerele, hepatitele etc. Eram și noi o țară de oameni sănătoși și nici nu mai aveam nevoie de medici!



PS. Textul este un pamflet. Aveți grija de voi!







 Recomandări

Persoanele vulnerabile și Covid-19

Coșmarul Covid-19

Haz de necaz, în izolare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu