marți, 19 august 2014

,,Ochii care nu se vad, se uita''?

  V-ati intrebat vreodata de ce se schimba relatiile dintre oameni? De ce copii care au crescut impreuna, ajunsi adulti, nu-si mai amintesc sa se sune macar de sarbatori? De ce prieteni care si-au impartasit suferintele si bucuriile, ajung peste timp, sa nu-si mai zica nici macar ,,la multi ani'' la zilele de nastere?
  Exista o zicala care spune ,,ochii care nu se vad se uita'', acesta sa fie motivul pentru care multe relatii nu rezista in timp? Distanta fizica care se interpune in viata intre oameni sa fie motivul pentru care asemenea relatii nu rezista? Sau poate timpul erodeaza relatiile? Ori viata cu evenimentele ei ne schimba atat de mult incat nu mai apreciem sau nu ne mai regasim in relatiile din trecut si cautam sau pur si simplu circumstantele ne pun in relatii noi ce ne satisfac mai mult?
  Scriind aceste randuri ma gandesc la prieteniile din copilarie care s-au destramat, la persoanele dragi alaturi de care am crescut si de care, din pacate, nu mai stiu nimic, nemaiavand  timp unii pentru altii...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu