marți, 29 iulie 2014

Facebook-ul in viata noastra

  V-ati intrebat vreodata ce reprezinta facebook-ul pentru voi? O moda? O necesitate? Un instrument util sau ceva lipsit de importanta?
  Cred ca fiecare dintre noi are propria definitie a facebook-ului dar cert e ca acesta a devenit o moda ce ne-a cuprins cu febrilitate pe majoritatea dintre noi. S-ar putea spune ca daca n-ai cont pe facebook nu existi.
Cu totii avem o lista de prieteni ce cuprinde membri ai familiei, vecini, prieteni sau simple cunostinte dar de multe ori si foarte multi necunoscuti.
E ,,cool'' sa ai cati mai multi prieteni. Nu conteaza ca n-ai schimbat niciodata vreo vorba cu cei mai multi dintre ei, numarul lor trebuie sa fie cat mai mare. Si totusi...din cand in cand ne mai amintim sa le dam cate un like la vreo fotografie pe care au postat-o.
Daca acestia se invrednicesc sa-si impartaseasca cumva gandurile, problemele sau sa scrie cateva randuri despre orice altceva, pacat, caci nu prea avem timp sa citim dar important e ca ne suntem ,,prieteni''.
In plus, mai suntem asaltati zilnic de invitatii de a juca diverse jocuri . Nu conteaza ca nu ne pasioneaza asa ceva sau nu avem timp pentru asta.
Multi dintre noi nici nu avem prieteni in viata reala caci doar avem destui in mediul virtual.
  Intr-un cuvant facebook-ul face parte din  viata noastra si nu putem lasa sa treaca nici macar o zi fara sa intram pentru a vedea ce ne fac ,,prietenii'', fara a mai distribui cateva imagini cu mesaje pozitve sau a mai da cateva ,,accepturi''.
  Se pare ca nu putem trai fara facebook...
P.S. Zilele trecute am citit cu surprindere ca o persoana ce imi ceruse prietenia pe facebook un urma cu trei saptamani  decedase.
Ma salutase de doua-trei ori si incercase sa schimbe cateva vorbe cu mine..Era in lista mea de prieteni si nici macar nu stiu cine era, daca suferea de ceva sau de ce nu mai exista ...Dar de un lucru sunt sigura ca acolo unde a plecat va avea Prieteni Adevarati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu