marți, 24 noiembrie 2015

,,Teoria conspiratiei''

  Voi cum va petreceti timpul liber? Probabil cititi o carte, vizionati un film, iesiti la o plimbare sau navigati pe net...
Sa stiti insa ca nu toti oamenii sunt ca voi! Exista oameni care cred ca lucrurile din jur nu sunt ce par a fi, asa ca se pun sa caute noi explicatii la tot ce se intampla, descoperind astfel conspiratii la orice pas.
Asa ca aflam toti cu surprindere ca in spatele atentatelor de la 11 septembrie 2001 din S.U.A nu a fost Al-Qaeda ci C.I.A., recentele atentate de la Paris au fost opera serviciilor secrete franceze si americane, guvernul Ponta a fost obligat sa-si dea demisia in urma protestelor stradale in spatele carora s-ar afla F.M.I-ul, ba chiar si revolutia din '89 a avut ca autor tot F.M.I. in spatele caruia s-ar fi aflat mari concerne americane ca  McDonald's sau Coca-Cola. Chiar si incendiul de la Colectiv a fost provocat de F.M.I.
Iar sirul conspiratiilor nu se opreste aici. Virusurile gripelor aviare si porcine ar fi fost create in laboratoare cu scopul de a micsora populatia planetei sau pentru a aduce castiguri colosale marilor concerne farmaceutice, dupa caz. Aceleasi concerne ar fi vinovate ca medicii nu prescriu lamaie si bicarbonat de sodiu pentru vindecarea cancerului  sau nu ne spun ca orice boala se vindeca fara tratamente medicamentoase, mancand doar anumite fructe si legume.
  Sa nu mai vorbim de noul guvern...Inainte macar sa aiba prima sedinta de guvern a fost acuzat ca ar face ,,jocul'' omului de afaceri George Soros.
  Se pare ca toata lumea s-a pus pe conspirat sau daca nu, macar pe deconspirat.
  Nu sunt atat de naiva incat sa cred ca marile concerne farmaceutice nu urmaresc mai degraba castigul material decat binele umanitatii, ca lupta impotriva terorismului nu are si o fata nevazuta in care sunt implicate serviciile secrete sau ca majoritatea guvernantilor nu au urmarit in primul rand interesul propriu si apoi binele tarii dar n-as merge pana acolo incat sa cred ca F.M.I-ul si-a dorit moartea atator tineri iar cat priveste demiterea guvernului noi toti am avut un interes sa nu fim condusi de un prim-ministru anchetat pentru coruptie, la fel cum nu pot sa cred ca daca boli grave s-ar trata cu remedii la indemana tuturor, medicii ar ascunde acest lucru.
  Nu stiu ce-i  fac pe acesti oameni sa raspandeasca asemenea teorii...poate ca sufera de ,,teoria conspiratiei''...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu