sâmbătă, 11 august 2012

In cautarea soarelui...

  In ultimul timp norii problemelor au dat navala pe cerul vietii mele iar eu, oricat imi doream, nu reuseam sa mai vad soarele sperantei...Astazi mi-am dat seama ca razele soarelui stralucesc chiar si de dupa nori doar ca eu nu le mai vedeam si nu le mai simteam stralucirea.Am realizat ca aceste raze  isi pot face prezenta in viata noastra sub forma unui SMS in care ni se spune ,,te iubesc'' pe care il primim dimineata, sub forma florilor din gradinita care ne incanta simturile, a pisicutilor jucausi care fac tot felul de giumbuslucuri, special parca pentru a ne face sa uitam de toate supararile sau a stropilor de ploaie ce pentru cateva minute se hotarasc sa ne bata in fereastra, stiind parca ca ne-a fost dor de ei.
Speranta si pacea sufleteasca se instaleaza cu plenitudine in noi atunci cand pentru cateva minute, ne oprim din activitatile cotidiene si inaltam o ruga catre Divinitate.Ii spui Bunului Iisus problemele tale si deodata simti ca nu esti singur iar povara problemelor tale devine mai usoara.
 Cautati soarele si-l veti gasi chiar si dupa nori...

Un comentariu:

  1. Iuliana, te rog trimite-mi un sms cu nr de telefon, caci am pierdu arhiva din telefonul vechi... si vreau sa te aud; pup.

    RăspundețiȘtergere