luni, 2 iunie 2014

Un renumit medic oncolog din Viena da consultatii vrancenilor

  GRAL Medical, în parteneriat cu AKH Viena, pune la dispoziţia pacienţilor din Jud.Vrancea consultaţii de second opinion în ONCOLOGIE. 
  Renumitul medic oncolog din Viena a decis să ofere servicii de second opinion şi consultaţii preventive la clinica OncoFort Focşani. Cu această ocazie pacienţii nu mai sunt nevoiţi să meargă până în Bucureşti pentru o consultaţie. Prof. Dr. Thomas Brodowicz este managerul uneia dintre cele mai renumite clinici de tratament a cancerului din Europa, Clinica Oncologică şi Experimentală din cadrul Spitalului AKH - Viena. De-a lungul timpului a obţinut rezultate foarte bune în tratarea cancerului mamar, colorectal, tractului gastrointestinal, sarcom, cancer pulmonar, cancer cerebral, cancer de laringe, cancer ovarian.
  Consultaţiile oncologice sunt susţinute în  sistem de telemedicină, cel mai nou sistem implementat de Gral Medical la nivel naţional. Pentru second opinion se oferă o “nouă şansă” pacienţilor diagnosticaţi cu cancer, iar pentru consultaţii de prevenţie se stabileşte o riscogramă pentru persoanele predispuse la boli grave (ex: antecedente de cancer în familie). (sursa:Monitorul de Vranea)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu