luni, 29 iunie 2015

A scazut TVA-ul la alimente?

  A scazut TVA-ul la alimente? Eu asa imi amintesc...
Sau poate toate acele articole din presa care vorbeau despre acesta scadere au fost doar in imaginatia mea?  Comerciantii din Romania se straduiesc, din rasputeri, se pare sa ma convinga de acest lucru...
  Astazi dupa ce am citit un articol despre ultima extragere a loteriei bonurilor fiscale, m-am apucat sa-mi verific toate bonurile pe care le stransesem constiincioasa(spre exasperarea sotului si a mamei :)  ) si daca tot n-am gasit nici un bon de pe data de 23 mai, am inceput sa compar preturile de pe bonurile eliberate inainte de 1 iunie cu cele eliberate dupa si surpriza, preturile erau aceleasi (cumparaturile fusesera facute in acelasi supermarket).
  Voi ,,ati simtit'' aceasta scadere a TVA-ului? 
  Cui a folosit oare aceasta scadere a TVA-ului? Producatorilor? Vanzatorilor?
  Cu siguranta, cumparatorului , nu! :(


2 comentarii:

  1. Cand au anuntat scaderea TVA-ului, preturile au crescut, iar cand a scazut TVA-ul, au revenit la valoarea din aprilie. Cui a folosit metoda? Guvernantilor!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Guvernantii cu acesta masura, cred ca au incercat doar sa-si imbunatateasca imaginea, acei bani insa au ramas in buzunarul comerciantilor, ca sa nu spun in contul lor...Pacat ca nici o institutie a statului nu a vegheat ca acel procent din reducerea TVA-ului sa ramana totusi cumparatorilor, poate astfel ar fi fost stimulat consumul.

    RăspundețiȘtergere