marți, 13 decembrie 2011

Lipsa celor sapte ani de acasa

  Modul in care se comporta in societate fiecare individ duce la etichetarea lui ca fiind civilizat sau necivilizat sau cum se mai spune ca avand sau neavand cei sapte ani de acasa.
 Probabil fiecare dintre noi a facut macar o data in viata o greseala, din cauza emotiilor sau poate din nestiinta dar pur si simplu nu-i pot intelege pe cei care se comporta urat din lipsa de bun-simt sau poate din rautate.
 Unii indivizi se comporta de parca n-ar fi auzit niciodata de obligatia de a-si respecta semenii sau de dreptul celor din jurul lor de a se bucura de respect.
  De ce oare cred unii ca au dreptul sa faca glume proaste pe seama semenilor lor sub protectia anonimatului?
  Acum cateva zile am fost de-a dreptul indignata si revoltata de atitudinea unui individ care ma tot apela cu numar ascuns si cand la a patra apelare am raspuns, probabil s-a crezut foarte amuzant, din pacate nu era!.Si daca tot s-a declarat fanul meu sper sa citeasca si aceasta postare. Nu stiu de unde imi stia numarul de telefon si numele dar sper ca si-a dat seama ca nu apreciez glumele facute de cei ce nu au curaj sa-si dezvaluie  identitatea..Pe cei ce au chef de astfel de glume, ii sfatuiesc sa nu-si mai faca mamele de rusine! Sunt sigura ca ele i-au invatat ce inseamna respectul!
  Cu siguranta, s-ar simti mult mai bine daca ar arata respect celor din jur si vor fi apreciati pentru asta!
  In rest... numai bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu