vineri, 22 iulie 2011

Oameni fara suflet

  Stau si ma gandesc, oare ce fel de oameni sunt aceia care lovesc cu masina o persoana in varsta (de fapt, nici nu conteaza varsta) si apoi isi vad mai departe de drum ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, ca si cum nu din cauza lor, o persoana zace in agonie pe marginea drumului?Ce poate fi mai important pentru ei decat viata unui semen, pe care ei au pus-o in pericol?Cred ca nu e foarte placut sa fii in locul unui asemenea om, sa nu ai nici o urma de umanitate in tine!Oare dupa ce repere se ghideaza ei in viata?Poate ca doar propria persoana conteaza dar cand si ei vor avea probleme,vor fi in dificultate ,oare de la cine, de unde vor astepta sprijin?
  Astazi un vecin, un om de o blandete si o bunatate iesite din comun, a fost lovit de o masina si abandonat .Persoana care l-a lovit nici macar nu a oprit sa vada daca mai traieste.Imi vine atat de greu sa cred ca exista astfel de oameni dar fie ca eu cred sau nu, ei exista si traiesc printre noi ,din pacate.
  In final, va doresc sa nu intalniti astfel de oameni in drumul vostru prin viata!

2 comentarii:

  1. În primul rând cred că este vorba de iresponsabilitate, astfel de oameni nu ar trebui să conducă nici un fel de vehicul.

    RăspundețiȘtergere